top

Jobba som utbildningskonsult hos oss – bestäm dina egna arbetstider

Nu söker vi på Stockholm City Trafikskola dig som vill jobba som utbildningskonsult hos oss.

Vi söker i första hand dig som redan är behörig utbildare inom dessa områden. Saknar du praktisk erfarenhet är vi givetvis med och stöttar och skapar förutsättningar för fortbildning. Det viktigaste är att du har den behörighet som krävs.

Vad innebär det att jobba som utbildningskonsult?
Det innebär att du jobbar under vårt varumärke fast i ”egen regi”. Du får tillgång till kunder/elever via oss. Men tar tar själv betalt av eleverna och sköter dina egna arbetstider. Genomsnittlig omsättning för en utbildningskonsult hos oss ligger på ca 100 000 – 120 000 kr i månaden. Hör av dig om du vill veta mer.

Vad kan vi erbjuda?

  • Låg avgift för dig som utbildningskonsult (sannolikt landets lägsta avgift – jämför gärna med andra alternativ).
    Vi har en fast avgift på 15 900 kr per månad. Detta ska ställas i relation till den genomsnittliga omsättningen på 100 000 – 120 000 kr/mån.
  • Arbeta på dina villkor. Hos oss har du friheten att bestämma över din egen arbetstider och ditt övningsområde. Till exempel kan du arbeta nära där du bor då vi har elever från hela Stockholms län på vår kurser.
  • Stor kundbas. I snitt utbildar vi cirka 200 st deltagare varje vecka i riskutbildningar och introduktionsutbildning. Du kan alltså snabbt komma igång med din verksamhet och dra nytta av vårt etablerade varumärke som utbildare.
  • Etablerat varumärke. Vår trafikskola ligger i topp på Google och har väldigt mycket efterfrågningar på körningar.

elever-skolan

Låter det intressant?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedanför och skicka till oss direkt. Berätta om dig själv och vilka erfarenheter du har av yrket – samt behörigheter.

Har du frågor kan du även ringa 0707510206, Riyad Racho. Det går även bra att skicka ett sms om du inte får något svar.

Skicka din ansökan direkt:

Ditt namn

Din epost

Ditt telefonnummer

Berätta om dina erfarenheter/behörighet