top

Teorikurs, Teoriutbildning, Körkortsfrågor, Körkort, Stockholm City

Vågar du chansa?

Våra teorikurser ökar dina möjligheter att klara teoriprovet på första försöket!

  • Plugga smartare!Vår teoriutbildning ger dig den hjälp du behöver för att förstå viktiga körkortsfrågor och bli bekväm med körkortsteorin. Genom att vända dig till oss för att studera teori ökar du dina chanser att klara av teoriprovet under första försöket.
  • Individuell hjälp med körkortsfrågor På Stockholm City Trafikskola lägger vi stor vikt vid att hjälpa våra elever med körkortsteorin. Förutom våra gemensamma lektioner och genomgångar ger vi dig individuell tid med just de körkortsfrågor du behöver extra support med. Välkommen att kontakta oss och boka tid!

  • Under din körkortsutbildning är det viktigt att du får ett bra grepp om både teori och praktik. Teorin skapar förståelse för trafikregler samt olika slags scenarion och situationer som du kan ställas inför i trafiken. På Stockholm City Trafikskola får du all hjälp du behöver för att lyckas med dina studier.

    Våra teorikurser är välkända för att vara pedagogiska och lätta att förstå, och vi lägger stor vikt vid att anpassa studierna efter dina förutsättningar. Du kan dessutom läsa körkortsteori hos oss på flera olika språk.

    Teori + Praktik = Lär dig se sammanhang & lösa problem i trafiken
    Det du lär dig genom att läsa körkortsteori skapar i sin tur en grund för att köra med omdöme och förstå reglerna i trafiken. Kunskapen som du får genom teoriutbildningen tillsammans med erfarenheten du införskaffar genom övningskörningen gör att du steg för steg blir allt mer trafiksmart och klarar av de situationer som du ställs inför på ett naturligt och smidigt sätt. Efter ett tag så kommer kunskapen att sitta ”i ryggmärgen”.