top

Körkort Stockholm, Körkortsutbildning

VÄLKOMMEN ATT TA KÖRKORT I STOCKHOLM!

Dax att ta körkort i Stockholm? Då ska du vända dig till oss! Vi är en trevlig och etablerad trafikskola mitt i centrala Stockholm med stor erfarenhet att hjälpa våra elever på vägen mot körkortet.

Oavsett om du kör privat och behöver lite extra hjälp med körkortsteorin, vill gå en intensivkurs eller bara boka Riskettan och handledarutbildningen, kan du vända dig till oss. Givetvis kan du även praktisera och studera allt som har med körkortet att göra hos oss!

Ett viktigt mål under vår körkortsutbildning är att du som elev ska få ett stort värde för dina pengar. Vi jobbar extra hårt med att anpassa både praktik och teori efter dina individuella förutsättningar. Hos oss har du också möjlighet att studera på flera olika språk.

Körkort Stockholm = det ska vara kul!
Självklart ska det också vara roligt och intressant att ta körkort i Stockholm. Vi anser helt enkelt att glädje är en viktig del i lärandeprocessen och en förutsättning för att lyckas. Det är ju knappast någon en hemlighet att om man tycker att körkortsutbildningen är rolig, så lär man sig både snabbare och lättare.

Ta ditt körkort i Stockholm hos oss!

  • Elever som trivs. Tusentals nöjda körkortselever har inte fel. Att just vår trafikskola i Stockholm får väldigt många nya elever på rekommendation från andra elever, är en tydlig indiktion på att vi har ett uppskattat koncept.
  • Mycket för pengarna. Det kan vara resurskrävande att ta körkort. Därför gör vi på Stockholm city Trafikskola vårt bästa för att göra din väg till körkortet så prisvärd och enkel som möjlig.
  • Lätt att nå. Oavsett var någonstans befinner dig i Stockholm är det alltid enkelt att ta sig till vår lokaler på Valhallavägen.
  • Pedagogiska & Professionella. Under årens lopp har vi hjälpt tusentals elever att ta körkort i Stockholm. Våra körskolelärare är pedagogiska, välutbildade och har stor erfarenhet av sitt yrke.